Deze site wordt gemaakt in samenwerking met de Stichting Ramses Shaffy, die de nalatenschap van de zanger, componist, tekstdichter en schilder beheert.

Redactie: Sylvester Hoogmoed, terzijde gestaan door vele andere bewonderaars.
Met bijzondere dank aan Liesbeth List, Paul Pestman, Daan Bartels, Han Melgers, Roelien Kurc, Monique Krabbenborg, Kitty van Mil, Monique van Zandvoort, Lizette Roorda, Karin van der Gaast, Edith Huijer, Gerard Alderliefste, iedereen die scans van schilderijen heeft gemaild en alle geïnterviewden: Rogi Wieg, Martin Simek, Heddy Lester, Cor Franc, Polo de Haas, Thijs van Leer, Louis van Dijk, Chris Pilgram, Nico van der Linden, Bas Steman, Pieter Fleury, Kitty Courbois, Joop Admiraal en natuurlijk Ramses Shaffy zelf.

Het oude intro is gemaakt door Bart Bovee. De foto's op de voorpagina door onder meer Chris-Paul Stapels, John Heemskerk, Pim Westerweel en George Maas.
Sommige foto's op deze site zijn zonder toestemming van de maker of naamsvermelding op deze website geplaatst. Er is dan vergeefse moeite gedaan om namen en/of adresgegevens van fotografen te achterhalen.

Vragen, aanvullingen, op- en aanmerkingen kunnen worden gemaild naar niethotmail @ gmail.com [zonder spaties].
Ook kunnen berichten worden geplaatst in het gasten- c.q. logboek.
Voor alle door de webbeheerder zelf geschreven teksten geldt: citeren mag, maar alleen met bronvermelding. En laat het s.v.p. even weten!