Een leven lang theater

Sinds maandagmiddag 29 november wordt er op de site Eenlevenlangtheater.nl van het Theater Instituut Nederland uitgebreid aandacht besteed aan Ramses Shaffy. De lancering van dit digitale eerbetoon vond plaats in de Shaffyzaal van Felix Merites, het voormalige Shaffy Theater. Dit gebeurde door Liesbeth List, die ook een optreden verzorgde, op keyboards begeleid door Ton Snijders.
De middag werd gepresenteerd door Steve Austen, voormalig manager van Ramses en voormalig directeur van het Shaffy Theater. Hij vertelde onder meer dat de Shaffyzaal momenteel verbouwd wordt, zodat de balkons weer toegankelijk worden, net als in de tijd dat Ramses, Liesbeth en de anderen er de programma's Shaffy Chantate en Shaffy Verkeerd speelden. Actrice/schrijfster Annemarie Oster memoreerde een gedenkwaardige ontmoeting met de oudere Ramses in 1997, vele jaren nadat hij haar als jong meisje had geleerd wat zoenen is.

De lancering werd bijgewoond door onder meer Shireen Strooker, Nico van der Linden, Pieter Fleury, Heddy Lester, Nico Knapper én een aantal volgers van Shaffy.nl, die hadden meegedaan aan een prijsvraag op deze site.(foto lancering: Karin van der Gaast)


ramses.fanpagina.nl
Ramses Shaffy Website Als het stormt in je hart, ga mee, ga mee...