Rembrandtplein, 3 augustus 2007

Een week na hun gezamenlijke optreden in het Bloemendaalse openluchttheater Caprera opnieuw een optreden van Ramses en Liesbeth, dit maal met haar band. Op het Rembrandtplein openden ze deze zwoele vrijdagavond de Amsterdam Gay Pride 2007.

Een gedenkwaardige plek, ook al omdat hier ooit het Rembrandttheater stond, waar ze meer dan veertig jaar geleden al optraden met Shaffy Chantant. Liesbeth bracht in herinnering dat ze daarmee in diezelfde tijd ook in een stripteasetent aan het Thorbeckeplein hadden gestaan, met onder het publiek onder meer (incognito) Beatrix en Claus!

Ramses was goed ter been, het akelige trappetje waarmee het podium betreden moest worden vormde nauwelijks een hindernis en hij deed het hele optreden staande. Ze hadden er duidelijk zin in, alle klassiekers kwamen even langs: van Sammy en Zing-vecht tot Doorgaan. Dat de geluidsinstallatie af en toe storende tonen produceerde mocht de pret niet drukken. En uiteraard: het massaal toegestroomde publiek zong mee, huilde, lachte, bewonderde, bewonderde en bewonderde!Onderstaande foto's gemaakt door Martin Muis (meer op zijn website)
ramses.fanpagina.nl
Ramses Shaffy Website Als het stormt in je hart, ga mee, ga mee...