Amsterdam Diner, 2 september 2006

Op zaterdag 2 september traden Ramses, Liesbeth en Alderliefste op tijdens het 'Amsterdamdiner' in de Heineken Music Hall, ten bate van het Aids Fonds. Het werd een gedenkwaardig optreden, dat (aldus BN/De Stem) menigeen ontroerde en beroerde.

In de Shaffy & List Nieuwsbrief deed Liesbeth List verslag: "Dat is een diner voor captains of industry, de crème de la crème. Een goede gelegenheid om te netwerken, dus meestal wordt er door alles heen geschreeuwd, ongeacht wie er optreedt. Ramses kwam op, nam plaats achter de vleugel en keek waardig om zich heen. Toen liet hij zijn bekende begintoon heel lang doorklinken... De mensen verstomden! Daarna zong hij 't Is stil in Amsterdam. Later kwamen wij op en zongen samen Vivre/Laat me en Zing-vecht. Staande ovatie!
Friso en Mabel waren bij het diner aanwezig en zijn later naar Ramses toegekomen, om hem de hand te drukken. Onlangs sprak ik de onderdirecteur van Carré, die ook aanwezig was. 'We praten er nog steeds over,' zei hij."

Verslag in De Telegraaf (4 sept.'06): "De avond begon met een indrukwekkend en emotioneel optreden van Ramses Shaffy: 'Het is stil in Amsterdam'. Hij was moeizaam ter been, maar zijn stemgelui was als vanouds. Rillingen liepen over ieders rug. 'Ik voel me niet verlaten. Dank je burgemeester Job Cohen,' sprak Ramses. Toen later Liesbeth List meezong, leek de tijd stil te staan."

Meer foto's 'Amsterdam Diner'
ramses.fanpagina.nl
Ramses Shaffy Website Als het stormt in je hart, ga mee, ga mee...